9 Mart 2012 Cuma

Dukancıların Hızlı Artışı

Okuldaki Dukancı arkadaşlarımızın sayısı, Ankara'da kar yağışının son bulması ile beraber çok hızlı bir artış gösterdi. Spor salonu normalde öğlen saatlerinde ve 5.30a kadar boş olur. Asla koşu bandı için sıra olmaz. Son bir haftadır inanılmaz bir artış var. Sanırım Ankara'lılar spor güneşi gördüklerinde yaz geldiği hissine kapılıyorlar(:
Ayak üstü muhabbet ettiğim arkadaşlarım, "aa biz  de Dukana başladık", "alışverişimiz yaptık Dukana başlıyoruz" gibi tepkiler veriyorlar. Dukan yapan insan sayısının bu kadar artışı inanılmaz büyük bir motivaston, çünkü haybi yemeğe gidelim seneryolarında hepmiz ortak benzer şeyleri yediğimiz için bozma meyli olmuyor kimsede. Kimse kimseyi yoldan çıkartamıyor. En büyük sorunumuz alkol. Her cuma ve onun dışında boş olduğumuz akşamlar toplanıp "o zaman bi Bigos yapalım daiçelim azcık" cümleleri yerine artık "hadi o zaman madem herkes boş toplanıp spora gidelim" gibi cümleler kuruluyor. 
Sadece zayıflamak değil olay, yaşam biçimi de değişiyor ve bu da çok güzel bir duygu. 


Evvelki gün spor salonunda hiç tanımadığım bir kız yanıma gelip "sen ne kadar zayıflamışsın" dedi bana. "Artık en yakın arkadaşımsın" diye bir tepki aldı!
Benim hissettiğimi insanların da görmeye başlaması, özellikle de yabancıların, büyük bir mutluluk!
Dilerim hepiniz yaşarsınız Dukan'cılar(:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder